Kvalitets gravlys

Følelsen af at gå fra gravstedet, og vide, at det gravlys man lige har tændt med stor sandsynlighed er gået ud inden man har forladt kirkegården, er næsten ikke til at bære, når man er på besøg på kirkegården hos ens elskede, der ikke er mere. Her skal lyset bare have lov til at brænde!

Hos OnlyByGrace sælger vi Europas bedste gravlys. De har en høj forbrændingsevne selv ved kolde temperaturer. Vægen passer til tykkelsen af lyset. Og selve brændemassen er i bedste kvalitet.

Materialet:

Lysene er lavet af paraffin. Andre af vegetabilsk olie. Og nogle er blandet paraffin og vegetabilsk olie. Alle materialer kommer fra Europa. Europæisk raffineret olier er væsentlig mere rent end eksempelvis fra asien. Dette medvirker til at lysene soder mindre og partiklerne er er meget mindre.

Beskyttelseslåg

Langt de fleste af vores gravlys har et specielt beskyttelseslåg. Det kan være dobbelt termolåg eller et stormlåg.
De beskytter mod regn, sne og vind, hvilket gør, at de næsten uanset vejret ikke blæser ud.

Gravlysene findes i forskellige højder og med forskellige brændetider, helt op til 7 døgn (vores evighedslys) og i hhv. rød og hvid. Derudover tilbyder vi flere forskellige lanterner, som netop er oplagte som et alternativ til en blomst, da de også giver lys og farve. Når de er brændt ned, kan lys-indsatsen skiftes ud, så holdbarheden på dem er lang.

Vi har erfaring med, at mange kunder vender tilbage for at købe vores gravlys. Og vi håber at endnu flere vil få øjnene op for disse fantastiske lys, som også sagtens kan bruges hjemme i haven til en sommerfest, eller som lysfakler ved døren derhjemme.

Viser 1–12 af 32 resultater

Se kategorier