Smukke figurerer fra Willow Tree

Hos OnlyByGrace forhandler vi WillowTree. Vi har et bredt udvalg af figurer fra Willow Tree.
Willow Tree figurer er enkle og udtryksfulde. Og jo mere du lærer dem at kende, des mere pris sætter du på dem.

 

Viser 1–36 af 84 resultater

Willow Tree, Angel of friendship

249,00 DKK

Willow Tree, Around you

689,00 DKK

Willow Tree, Cherish, Gravid mor

269,00 DKK

Willow Tree, Everyday Blessings

559,00 DKK

Willow Tree, Forget me not

199,00 DKK

Willow Tree, Grandmother

339,00 DKK

Willow Tree, Guardian

319,00 DKK

Willow Tree, Kindness Boy

229,00 DKK

Willow Tree, Kindness Girl

189,00 DKK

Willow Tree, Lots of Love

269,00 DKK

Willow Tree, My sister, My friend

489,00 DKK

Willow Tree, Our healing touch

799,00 DKK

Willow Tree, Promise

459,00 DKK

Willow Tree, Quest

349,00 DKK

Willow Tree, Quiet Wonder

249,00 DKK

Willow Tree, Quietly

349,00 DKK

Willow Tree, Soar

219,00 DKK

Willow Tree, Surprise

309,00 DKK

Willow Tree, Tenderness

369,00 DKK

Willow Tree, Together

449,00 DKK

Willow Tree, With Sympathy

419,00 DKK

Willow Tree, A tree, a prayer Memory Box

439,00 DKK

Willow Tree, Abundance

279,00 DKK

Willow Tree, Always

259,00 DKK

Willow Tree, Angel Bright Star

239,00 DKK

Willow Tree, Angel of Caring

219,00 DKK

Willow Tree, Angel of Freedom

289,00 DKK

Willow Tree, Angel of Healing

199,00 DKK

Willow Tree, Angel of Hope

289,00 DKK

Willow Tree, Angel of Mine

279,00 DKK

Willow Tree, Angel of Prayer

199,00 DKK

Willow Tree, Angel, A tree, A Prayer

209,00 DKK

Willow Tree, Angel, Just for you

259,00 DKK

Willow Tree, Angel, With Affection

239,00 DKK

Willow Tree, Angel, With Love

259,00 DKK

Willow Tree, Angels Embrace

249,00 DKK

Willow Tree:

Willow Tree er en serie af smukt udformede skulpturer og figurer, skabt af kunstneren Susan Lordi. Serien er blevet en populær form for kunst og pyntegenstand i mange hjem verden over, takket være deres enkle, men dybt betydningsfulde design.

Historien bag Willow Tree begynder i 2000, da Susan Lordi begyndte at arbejde på serien som en måde at udtrykke hendes følelser og erfaringer på. Hendes inspiration kom fra hendes eget liv og relationer, og hun ønskede at skabe figurer, der kunne spejle de følelser og erfaringer, som mange mennesker kunne relatere til.

I et interview har Susan sagt, at “Willow Tree er ikke en bestemt person eller en bestemt plads. Det er en følelse… det er tæt på hjertet.” Hun tror, at figurerne taler til folk på en måde, der er personlig og ikke-verbal, og at de kan sige ting, som folk ikke kan formulere med ord.

Susan ønsker, at hendes figurer skal være en del af folks liv og hjælpe dem med at udtrykke deres kærlighed og følelser til dem, der betyder noget for dem. Hendes figurer er skabt for at hjælpe med at udtrykke det, som ofte kan være svært at sige med ord.

Det er tydeligt at se, at Susan Lordi har en dyb passion for at skabe figurer, der kan hjælpe folk med at udtrykke deres følelser på en smuk og personlig måde. Hendes Willow Tree-figurer er blevet elsket af mange for deres evne til at fange essensen af ​​en følelse og gøre det nemt at dele det med andre.

Kunstneren bag Willow Tree, Susan Lordi fortæller om figuerene:

“Willow Tree figurerne skal ikke ligne noget specifikt. Men er en påmindelse! En påmindelse om en situation, vi ønsker at holde tæt på, eller et minde, vi vil røre ved eller se.”

”Jeg håber, at folk kan genkende disse nuancer og ud fra det, være i stand til at vælge den figur, der er meningsfyldte for dem.” Susan Lordi

Disse fine beskrivelser, som Susan Lordi fortæller om hendes Willow Tree figurer, gør at hver enkel figur kan blive meningsfuld ind i mange forskellige livssituationer. Uanset om det er det glæden over livet. Eller sorgen over at have mistet. Dét er helt op til hver enkel person, der modtager en figur.

Willow Tree udtrykker alle følelser

Noget af det, der gør Willow Tree figurerne unikke og geniale som symbolgaver er hver enkelt figurs evne til at udtrykke en følelse. Eller faktisk flere følelser.

Willow Tree kan udtrykker glæde, sorg, savn, husket, elsket, jubel,

Willow Tree figurerne er kendetegnet ved deres enkle, abstrakte form, som er skabt ved hjælp af ler og træ. Figurerne er uden ansigter, og det er netop dette, der gør dem så universelle og relaterbare. Uden ansigter kan de nemmere få folk til at projektere deres egne følelser og erfaringer på figurerne, og dermed opleve en dybere forbindelse til kunsten.

En Willow Tree figur, der fascinerer mig er figuren Mother & Son. Jeg kan relatere til den 9-10 årig dreng, der modvilligt trækker sig fra mor, fordi han er på vej ud i verden på egne ben. Genertheden over at mor vil kramme. Og man i det øjeblik hvor man er alene heldigvis får den skønneste krammer.

Willow Tree som gave

Willow Tree-figurerne er blevet en populær gave til venner og familie, og også et værdifuldt element i indretningen. Det er en måde at udtrykke kærlighed og hengivenhed på en smuk, enkel og personlig måde. Susan Lordi har skabt noget unikt og betydningsfuldt med Willow Tree-figurerne, og de vil fortsætte med at være en del af folks liv og historie i mange år fremover.

Serien omfatter i dag en lang række forskellige figurer, der dækker en lang række emner og temaer, fra kærlighed og familie til venskab og tab. Hver figur er unik og er skabt med et specifikt formål og budskab, som Susan Lordi ønsker at formidle.

Kort sagt, Willow Tree figurerne er en smuk og dybt betydningsfuld form for kunst, skabt af kunstneren Susan Lordi, som har skabt en serie af figurer der kan spejle mange følelser og erfaringer, og som er en populær form for kunst og pyntegenstand i mange hjem verden over.

Hos Only by Grace har vi et stort udvalg af Willow Tree-figurer, der passer til enhver anledning. Fra mor og far figurer til kærlighedsfigurer og trøstefigurer. Vi har også et stort udvalg af forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte figur til din plads.

Så hvis du er på udkig efter en unik og betydningsfuld gave eller et værdifuldt element i din indretning, så besøg vores butik Only by Grace eller besøg vores online shop nu.

Gør din dag eller den dag for en anden endnu mere betydningsfuld med en Willow Tree figur. 

Vi giver 10 % rabat på Krybbespillet fra Willow Tree, hvis du køber minimum 3 forskellige dele til krybbespillet.