Julepynt der handler om Jesus

Når hyggen hentes ned fra loftet og familien starter pyntningen til jul.

Jeg elsker denne kategori! Her er mange forskellige fine ting til at pynte op med til julen. Alt sammen noget der viser hen til den frelser der kom til jorden julenat. Nemlig Jesus!

Julepynt er alt det, der ikke kan hænge på en gren.

Lysspil og englespil

Hos OnlyByGrace finder du et stort udvalg af lysspil eller englespil. Vi har lysspil med engle, lysspil med krybbespil og fine lysspil med stjerner.

Viser 1–36 af 88 resultater

Juleservietter: Silent night

35,00 kr.

Medusa, Flettet stjernestage til Kalenderlys

279,00 kr.

Stjerne Lysestage t/kronelys Hvid 2 stk.

259,00 kr.

20-pak! Julekort med engelsk tekst

49,00 kr.

Adventsstage i Egetræ

499,00 kr.

De hellige tre konger

279,00 kr.

Duftlys med krybbespil

15,00 kr.

Engel med klokke og guld kant, ophæng

99,00 kr.

Engel med klokke og guld prikker, ophæng

99,00 kr.

Engel ophæng porcelæn, Guld LILLE

59,00 kr.

Engel på pind

25,00 kr.

Engel silhuet

109,00 kr.

Engellysestage, guld, H: 5,5 cm

89,00 kr.

Engellysestage, sølv, H: 5,5 cm

89,00 kr.

Engle Confetti i Sølv

10,00 kr.

Engle Lysspil

79,00 kr.

Engle lysspil med clips

39,00 kr.

Engle Lysspil, guld, lille

79,00 kr.

Engle lysspil, guld, stor

189,00 kr.

Englesæt

279,00 kr.

Flyvende engel, ophæng

39,00 kr.

Fyrfads lys med engel

29,00 kr.

Gavepapir med engelske julesalmer – 7 ark

39,00 kr.

Glas Stjerne

8,00 kr.

Guardian angel, heart gold, ophæng

79,00 kr.

Guardian angel, heart stamped, ophæng

79,00 kr.

Heaven Sister, Papir guirlande 88 cm

139,00 kr.

Hjerte Stage, Lille

89,00 kr.

Hjerte Stage, Stor

139,00 kr.

Hyrde med kone og får

239,00 kr.

Jericho Rose i fin æske

79,00 kr.

Julekort, De Tre Visemænd, Dobbeltkort

15,00 kr.

Julekort, Hyrder på marken, Dobbeltkort

15,00 kr.

Julekort, Jesus i krybben, Dobbeltkort

15,00 kr.

Julekort, Maria, Josef og Jesusbarnet, Dobbeltkort

15,00 kr.

Julenat, krybbespils ophæng sølv

25,00 kr.

Julen er forventninger

Jul er en årstid, mange af os sætter pris på – og som vi nyder at pynte op til. Julepynt er ligesom glasuren på lagkagen: det er vigtigt at den er der. December er en tid, hvor hjemmene bliver fuldt op med julepynt, fordi det giver os en forventning om, hvad der snart kommer, nemlig d. 24 december. Det skaber hygge, smil og stemning hvor end vi går, når julepynten er hængt op, sat på plads og/eller tændt for. Vi ved, hvad der er i vente, når vi pynter op – det er med andre ord forbundet med forventningsglæde.

Hvad handler julen egentlig om?

Vi må dog ikke glemme, hvorfor vi pynter op til jul. Det er for at fejre og mindes hvad der skete for ca. 2000 år siden, da Jesus blev født i en krybbe. Julepynt skaber en hyggelig og god stemning, men der er mere i det end dét. Julen er mere end nisser, julesange om kærlighed og en masse gaver d. 24 december. Inde på OnlyByGrace er der ingen tvivl om, hvad julen handler om, når man kigger på hjemmesidens julepynt. Her kan du blandt andet finde julestjerner, lys og engle, som alt sammen er kendetegnene for den tid, hvor Jesus blev født. Det er ham vi fejrer og ærer med julepynt, og det er ham vi skal mindes, når vi tænder lys, hænger stjerner op og sætter engle i vindueskarmen.

Jul og familie er to ord, der for mange mennesker går hånd i hånd. Det er en tid, hvor de fleste bruger meget tid med familien. Julepynt er her et vigtigt element – sammen pynter vi op og sammen nyder vi efterfølgende den hygge det spreder, når alt er på plads. Det er en tid for traditioner og ofte skal den store kasse med julepynt findes frem, så man – ligesom sidste år og sidste år igen – kan genkende sit hjem i december måned. Når det er sagt, er der hvert år også plads til fornyelse. Ny julepynt blandt det gamle og genkendelige julepynt. Her er OnlyByGrace igen værd at nævne, fordi du på hjemmesiden kan finde rigtig flot julepynt som i den grad kan være med til at skabe endnu mere julestemning i dit hjem.

”Kristen julepynt”

Ordet kristne julepynt lyder måske lidt frelst, men det er det vi hos OnlyByGrace ønsker at have fokus på. Det er julepynt, som minder os om Jesus. Englen, der kom til Maria og fortalte hende at hun var gravid med verdens frelser, stjernen, der viste hyrderne hen til stalden, og krybbespillet, som viser, hvor Jesus blev født. Det er julepynt, der i sandhed fortæller os om hvad der dengang skete. Det er godt at blive mindet om midt i al juleræset og det er værd at fejre mere end nogle andre fødselsdage – også i år 2020.

Julepynt kan være med til at sprede smil og hygge, men vi må ikke glemme, hvem vi pynter op for. Det er pynt, der er til ære for vores konge Jesus, som vi samles om, synger om og danser rundt om juletræet for. Det er derfor vi får gaver, og det er derfor vi laver julekonfekt med familien – og det er ikke mindst derfor vi finder julepynten frem år efter år.

OnlyByGrace minder os om, hvad julen går ud på – den minder os om, hvem der er vigtig.