Levering til Danmark

Alle ordre over 500 DKK er fragtfri.

Prisen er 39 dkk pr pakke. 

Vi leverer vores pakker med GLS til pakkeshops eller firmaadresser i hele Danmark.

Vil du have sendt direkte til din dør er prisen 59 DKK

Vores leveringstid er 1-2 hverdage, medmindre andet er anført på produktet.

Returnering

Hvor længe kan jeg returnere min vare?
Du kan altid returnere din vare i op til 30 dage efter modtagelse. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Ved køb af varer kan originalemballagen udgøre en væsentlig del af varens værdi. Husk derfor altid at sende emballagen med retur. Når varen er modtaget, undersøgt og godkendt på vores lager, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Det er vigtigt at varen indpakkes forsvarligt, når du sender den retur til os.

Du skal selv betale for returneringen. HUSK at medsende en kopi af ordren, så vi ved hvor vi skal returnere pengene til.

Varen sendes retur til:

Holstebro Webhotel
OnlyByGrace – Lager
Skivevej 177
7500 Holstebro

Hvordan får jeg mine penge retur?
Når vi har modtaget din vare, får du en mail med godkendelse af returneringen. Vi overfører købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Er der tale om en reklamation? 
Du kan reklamere over en defekt eller beskadiget vare. Reklameringen skal indeholde en beskrivelse af fejlen samt et billede af samme.

Omhandler reklamationen en fragtskade, skal reklameringen foretages 9 dage efter varen er leveret. Reklamationen skal indeholde et billede af den beskadiget vare, et billede af GLS-mærket fra pakken og et billede af kassens beskyttende indhold.

Alle reklamationer skal sendes til info@onlybygrace.com