Bibelen på engelsk er både til dig, der gerne vil læse Bibelen på et andet sprog, men er også et oplagt valg som gave til dine udenlandske venner. Det kan også være, du gerne vil blive bedre til engelsk, og også her, er det oplagt at læse Bibelen på engelsk.

Bibelen på Engelsk i forskellige formater og versioner. Fra den sorte Holy Bible til mere farverige og kreative udgaver i internationale versioner.
Hos OnlyByGrace kan du finde Bibelen på engelsk i flere forskellige udgaver, så du kan læse denne hellige og spændende bog på den måde, du foretrækker det.

Viser alle 6 resultater

Holy Bible, Illuminated Bible, Art Journaling Edition

549,00 DKK

Holy Bible, New King James Version With Red Imitation Leather

249,00 DKK

Holy Bible, New King James Version, Burgundy

199,00 DKK

NIV Holy Bible, paperbag

119,00 DKK

The book of Psalms, For Creative Journaling

219,00 DKK

The Lion Handbook to the Bible

329,00 DKK

Bibelen på Engelsk FOR ALLE NIVEAUER

I vores udvalg af Bibelen på engelsk finder du flere forskellige udgaver, der alle kan hjælpe med at få en dybere forståelse for Bibelen og dens budskaber. Der er både noget for dem, der vil til at læse Bibelen for første gang, og for dem, der allerede kender bogen godt og som gerne vil prøve at læse den på en ny måde. Vi har desuden også Bibelen på engelsk for unge, som er let at læse og forstå. Det gør det derfor nemt at komme i gang med at læse denne bog, lige meget hvad dit niveau er, og om det er første eller tiende gang, du læser den. Her kan du derfor også finde den perfekte gave til en ven eller et familiemedlem, lige meget hvor godt de allerede kender Bibelen.

BIBELEN I NYT LYS

Blandt vores udvalg af Bibelen på engelsk, finder du forskellige versioner og udgaver, der kan gøre det spændende at læse Bibelen igen og igen, selvom du allerede kender den godt. Bliv inspireret og få en dybere indsigt med en af vores forskellige versioner, der kan hjælpe med at finde nye fortolkninger, nye vinkler og generelt skabe en bedre forståelse af fortællingerne og budskaberne i denne gamle bog. Der er derfor masser af ny viden og indsigt at få ud af disse forskellige versioner af Bibelen på engelsk.