Allehelgen er en smuk tradition i vores kirker

Allehelgen er en mulighed for at give plads og sprog til sorgen og tankerne om døden. Samtidig kan håbet få lov til at titte frem. Mange af os er sikkert ikke vant til at markere Allehelgen derhjemme.

Hos OnlyByGrace har vi kvalitets gravlys og pynt til kirkegården.

Viser alle 6 resultater

Gravlys med dobbelt termolåg, hvid, 4 dage

35,00 DKK

Hvidt Evigheds Gravlys, dobbelt termolåg, 5 dage

45,00 DKK

Hvidt gravlys m. dobbelt termolåg, 60 timer

25,00 DKK

Hvidt gravlys med vind beskyttelseslåg, 50 timer

20,00 DKK

Mindelys, mini kuppel, hvid, 60 timer

49,00 DKK

Mini kors pk med 25 stk

139,00 DKK

Halloween, hvad er det for en størrelse?

I takt med at børn bliver vænnet til Halloween som en del af årets gang fra institutioner, butikker og film, så bliver vi nødt til at finde ud af, hvordan vi forklarer det, vi tror på og står for som kristne. Og det behøver vi ikke kun at gøre ved at tage afstand og indlægge forbud. For Allehelgen (eller Halloween) behøver langt fra at skulle gå op i gys og gru. Der er alternativer, som vi kan gøre brug af for at få snakket om de emner, der fylder – og som er vigtige. Alternativer, som viser en anden måde at se verden på.

Uanset om vi fejrer Alle Helgen eller er med til at markere Halloween er det vigtige, at vi hver især finder en måde, hvor netop vores familie kan genkende sig selv – og hvor vi som voksne får sat de værdier, vi finder vigtige i vores familie på dagsordenen. Her er nogle idéer til, hvordan det kunne gribes an.

Læs mere på bloggen HER