ARTbyKobber – et dansk firma med hjerte for naturen

Hos OnlyByGrace er vi særligt glade for at sælge disse fine produkter fra ARTbyKobber. En smuk forkobberet blomst, der holder for altid er en smuk gave til kobberbrylluppet, som en kondolencehilsen eller som pynt på kirkegården.

Viser alle 7 resultater

Husløg fra ARTbyKobber

389,00 kr.

Påskelilje hoved, ARTbyKobber

439,00 kr.

Flettet julestjerne, ARTbyKobber

449,00 kr.469,00 kr.

Kastanje, ARTbyKobber

205,00 kr.

Kobber Hjerte i flettet pil, ARTbyKobber

389,00 kr.499,00 kr.

Kobber Rose, 40 cm, ARTbyKobber

639,00 kr.

Stort Rosenhoved, ARTbyKobber

489,00 kr.

Hvordan laver man en forkobret blomst?

ARTbyKobber arbejder med organiske produkter. Det vil sige blomsterhoveder, kogler og andet grønt. De finder de fineste blomster. Derefter dypper de dem i flydende kobber. Når de er størknet, skal de ligge ude i alt slags vejr, for at kobberet begynder at irre, så det bliver smukt og grønt. Når når de kobberdyppede blomster har ligget ude i ca. 6 mdr. er de klar til at blive solgt.

ARTbyKobber har også lavet fine fletstjerner i kobber. De er virkelig smukke. Læg dem evt. sammen med din juledekoration.

Alle produkter fra ARTbyKobber er Dansk produceret.

Hvilke anledninger kan man give en ARTbyKobber i gave?

Til et kobberbryllup er ARTbyKobber jo helt genialt. Det har altid været en tradition at give noget i kobber til et kobberbrudepar. I gamle dage var det helt naturligt at få en kobberspand eller kande i gave til sit kobberbryllup. -Vi fik faktisk den kobberspand, som mine svigerforældre fik til deres kobberbryllup i gave til vores kobberbryllup. Super flot og koster en formue i dag, hvis man skulle købe den af ny.
Men i stedet for at give en buket, så giv en buksbom hjerte eller en anden fin blomst.
Mine forældre havde diamantbryllup, og i stedet for en blomst fik de et stort smukt og fascinerende forkobret rosenhoved. Det har fået præmiepladsen i stuen. Og alle deres gæster kommenterer på den. Mine forældre glædes over den hver dag. Det er det gode ved kobberblomster, de holder på formerne i mange år.

Hvad giver jeg i gave til mine bedsteforældre?

En blomst eller stjerne fra ARTbyKobber er en fantastisk gave at give til dine bedsteforældre. Og den vil glæde dem i lang tid.

Påskeliljer i kirken

Flere kirker har brugt påskeliljer på alteret i forbindelse med påsken. Et smukt billede på opstandelsen.

Kobber på kirkegården

Mange bruger at lægge en blomst fra ARTbyKobber på kirkegården. Den pynter så fint, og man skal ikke bekymre sig om at om en uge står der en grim buket.