Bibler til børn rummer gode historier til godnatlæsning og andagtstid. De farverige børnebibler fanger børn og forældres opmærksomhed igennem fortællingerne.

Viser alle 11 resultater

365 Bibelhistorier

239,00 kr.

Bibelhistorier

329,00 kr.

Biblen fortalt for tweens rød

249,00 kr.

Børnebibelen

279,00 kr.

Børnebibelen af af Anne De Graaf

199,00 kr.

Børnenes Bibelbog af Anne de Vries

199,00 kr.

De Mindstes Bibel

279,00 kr.

Kreativ Bibeldagbog

149,00 kr.

Min fotobibel for babyer

129,00 kr.

Min første huskevers bibel

149,00 kr.

Min Gud elsker mig!

129,00 kr.

BIBELEN TIL ALLE ALDRE

Bibelens gode historier kan bruges til børn i alle aldre, og i blandt vores udvalg kan du finde en børnebibel, der passer præcis til den alder, dit barn har. Du kan finde Børnebiblen som tegneserie eller med flotte farver og illustrationer, og de lægger op til hyggelige stunder med børnene, hvor I kan opleve Bibelens spændende fortællinger sammen og snakke om de mange gode budskaber.

Du finder desuden også Bibelen i versioner, der er skabt til tweens. Disse giver Bibelen nyt liv og er perfekte til at fange de unges opmærksomhed og fortælle de gode historier på en spændende og inddragende måde, der giver indsigt og forståelse.

GØR DET TIL EN VANE…

Med de mange forskellige versioner af Bibelen til børn, er det muligt at finde en, der passer perfekt til dit barn. Bøgerne er desuden den oplagte gave til venner og familiemedlemmer, der gerne vil hjælpe deres børn i gang med at forstå Bibelen fra en tidlig alder. De gode fortællinger og flotte illustrationer gør det nemt at gøre læsningen af Biblen til en vane. Det kunne for eksempel være som godnat læsning for børnene eller højtlæsning til hyggelige stunder for hele familien, hvor I sammen kan dykke ned i de mange spændende fortællinger, som Bibelen byder på.