Om Sorg

Om samarbejdet med MindMyAngel

Rebekka Biegel fortæller om hendes tanker bag MindMyAngel, og hvorfor hun har valgt at overdrage hendes webshop til OnlyByGrace:

Rebekka skriver:
Da jeg startede MindMyAngel, var det med egne dyrt købte erfaringer af, at der manglede et sted, hvor man om vinteren kunne købe en vindmølle og om sommeren et hjerte til kirkegården. Der manglede et sted, hvor ekspedienterne ikke var ved at få et slagtilfælde, når man fortalte, at man skulle købe pynt til sit barns grav. Jeg har også utallige gange kæmpet med at få gravlys, der går ud pga. regn og blæst. Jeg ved, hvad det betyder, når en veninde kommer med hjerte til juletræet, en til hver af mine drenge – også til min ældste, som er død. De fysiske ting har en berettigelse i forbindelse med sorg.

Derfor skabte jeg MindMyAngel. For at man kan købe fine ting til kirkegården året rundt. For at man kan købe gravlys, der ikke går ud trods regn og blæst. For at folk har et sikkert sted, hvor de ikke behøver forklare så meget. Det er lykkedes. Det har været en stor tilfredsstillelse hver gang, jeg har oplevet, at MindMyAngel har været med til at gøre en forskel i folks liv på den ene eller den anden måde.

I løbet af det sidste års tid, er der sket det, der så ofte sker, når man starter noget op. Man begynder et sted og ender et andet. Et lille projekt jeg startede op ved et tilfælde i foråret 2018 er blevet stort og tager rigtig meget tid og energi. Det er MindMyAngel – Englekjoler, jeg taler om. Et lille og meget meningsfuldt projekt er blevet en hel bevægelse.

Da døgnet kun har 24 timer og min tid, ligesom alle andres, er begrænset, har jeg besluttet, at jeg fortsætter med at stå i spidsen for MindMyAngel – Englekjoler og at give stafetten videre i forhold til salg af mindeting, kirkegårdslys mv. Nogle gange går tingene bare op i en højere enhed. Jeg glæder mig inderligt over, at de tanker og visioner jeg har gjort mig, nu kan leve videre i en anden kontekst og med en person ved rattet, der er endnu dygtigere til at lave forretning, og som samtidig har en stor passion også, når det kommer til folk i sorg. Jeg ønsker Karina og OnlyByGrace alt det bedste og glæder mig til at følge det på sidelinjen.

Kærlig Hilsen Rebekka

Skriv et svar